ROMÂNĂ | MAGYAR | ENGLISH

Arte plastice   
În colecție sunt în total 7823 de creații provenite de la 207 de artiști. Baza acestui material a ajuns în aici prin colecționarea realizată în perioada înființării instituției, respectiv a fost donată de către artiștii care au avut expoziții în această instituție, sau de către moștenitorii unor artiști.
O altă parte a acestui material a ajuns în proprietatea muzeului prin achiziționările instituționale independente, mai târziu prin achiziții îndrumate de către Ministerul Culturii sau a fost cumpărată de către comitetul de cultură de la expoziții. Avem și piese, care - din cauza “nerespectării” fostei legi de protecție a tezaurului de artă - au fost confiscate de către poliție de la persoane private.

replica bell & ross cartier tank replica watches replica rolex rose gold hublot diver 4000 replica montblanc villeret replica watches replica emporio armani men watches roger dubuis easy diver replica replica franck muller audemars piguet royal oak lady replica replica miu miu walletsMuzeul Secuiesc al Ciucului
Miercurea Ciuc, Piaţa Cetăţii nr. 2
Judetul Harghita, Romania

Galeria Nagy Imre
Miercurea Ciuc, Strada Zsögödi Nagy Imre nr. 175.

Galeria de pe strada Kossuth
Miercurea Ciuc, Strada Kossuth Lajos nr. 12, et. I.
Adresa postală:
Muzeul Secuiesc al Ciucului
530132 Miercurea Ciuc, Piaţa Cetăţii nr.2
Judeţul Harghita, Romania

Tel: (004) 0266-372024
Tel/Fax: (004) 0266-311727
Mobil: (004) 0753-073531

E-mail: info@csikimuzeum.ro
Web: www.csikimuzeum.ro
Poiectul nostru EU:
Sponsorul principal:
Proiectul nostru cultural:
Susţinător:
Developed by Designed by